Şahin Kendirci kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Şahin Kendirci kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Şahin Kendirci

Şahin Kendirci kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


İlk olarak O Ses Çocuklar yarışmasında kendisini gösteren ve daha sonra Müslüm filmi ile uzun süre adından söz ettiren Şahin Kendirci'nin hayatı merak ediliyor. 26 Ekim 2018'de vizyona giren ve 3 günde 600 bin kişinin izlediği "Müslüm" filminde Müslüm Gürses'in küçüklüğüne hayat verdi. Şahin Kendirci, gişenin tozunu attıran filmde Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor gibi usta oyuncularla birlikte rol aldı.

Senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi'nin yazdığı filmde, Müslüm Gürses'i Timuçin Esen'in canlandırdığı Müslüm filmi izleyiciler tarafından yoğun ilgi görmüştür. Filmde Müslüm Gürses'in küçüklüğünü ise Şahin Kendirci canlandırdı.

ŞAHİN KENDİRCİ NERELİ?

Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 yılında Adana'da dünyaya geldi. Aslen Şanlıurfa'lı olan Kendirci'nin küçüklüğünden beri müziğe karşı aşırı bir ilgisi vardı. Yetenek Sizsiniz programıyla tanınan Kendirci, daha sonra 2014 yılında yayınlanan O Ses Çocuklar yarışmasında kendini gösterdi. Yarışmada birinciliği göğüsleyen Şahin Kendirci uzun süre adından söz ettirdi.


"O Ses Çocuklar" yarışmasındaki başarısından sonra yönetmenliğini ve senaristliğini Burak Aksak'ın yaptığı "Bana Masal Anlatma" filminde "Tamirci Çırağı" rolü ile beyaz perdeye giriş yaptı. Şahin Kendirci "Bana Masal Anlatma" filminde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt ve Sadi Celil Cengiz gibi isimlerle kamera karşısına geçti.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Oyuncular için tıklayın..

Şahin Kendirci Adana'ya Gidek mi şarkısı

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski